• Božur

  12,00 
  90,41 kn
  Bogat cvijet predivno izgleda u buketima ali i sam u vazi :) Može biti i simpatičan poklon kada želiš nekoga pitati za kumstvo. Željenu boju stavi u napomenu prilikom narudžbe. Također, ostavi napomnu ukoliko želiš da dodam osobnu porukicu. Cvijeće izrađujem od specijalnih papira visoke kvalitete s puno ljubavi i pažnje.
 • Buket Happy

  39,00 
  293,85 kn
  Buket veselih boja izmamiti će osmijeh na lice drage osobe :) Sastoji se od dvije anemone i tri ranunkule koje mogu biti u bojama po želji. Predivan poklon za Majčin dan, rođendan, Dan žena, diplomu... Materjal: specijalni papiri visoke kvalitete i puno ljubavi.
 • Buket Lavander Dream

  26,00 
  195,90 kn
  Buket sa anemonom, mini ružicama, lavandom i eukaliptusom, predivna je uspomena na neke ljetne trenutke.
 • Buket Pretty in pink

  28,00 
  210,97 kn
  Buket Pretty in pink nježan je buket od anemone, gerbera, tri mini ružice i grane eukaliptusa. Stvoren je za sve nježne i romantične duše za koju god prigodu želite.
 • Buket Rich Love

  50,00 
  376,73 kn
  Nježan i ženstven buket pet božura sa tri grane eukaliptusa odličan je odabir za godišnjicu braka ili vjenčanje jer kažu da božuri donose sreću u ljubavi. Ovaj buket je trajan, baš kao i vaša ljubav prema voljenoj osobi. Cvijeće je izrađeno od specijalnog papira visoke kvalitete s puno pažnje i ljubavi.
 • Buket Simplicity

  44,00 
  331,52 kn
  Buket Simplicity jednostavan je ali sofisticiran buket od sedam anemona i tri grane eukaliptusa koje nikada neće uvenuti nego će ostati trajna uspomena na onoga tko ga je poklonio. Odličan je izbor kao poklon za rođendan, diplomu ali i vjenčanje, Prvu Svetu Pričest, Krizmu ili neku drugu prigodu.
 • Buket Sweet Bloom

  46,00 
  346,59 kn
  Nježan buket koji sadrži božur, mini ružice, ivančice i eukaliptus predivan je poklon kao trajna uspomena za rođenje djeteta, rođendan ili krštenje.
 • Suncokret

  12,00 
  90,41 kn
  Predivan znak pažnje za vesele i energične osobe koje unose vedrinu u tvoj život. Odličan odabir za sve prigode. Razveseliti će i učiteljice/profesorice kao i odgajateljice u vrtićima kao mali znak pažnje. Unjeti će pozitivnu energiju u svaki prostor bio jedan ili nekoliko, bo sam ili uz neko drugo cvijeće. Ukoliko želiš dodati osobnu porukicu ili kratak tekst na celofan kao na primjeru na slici, ostavi mi napomenu.

Title

Go to Top