Kolekcije

 • Anđele čuvaru 2

  38,00 
  286,31 kn
  Anđele čuvaru prva je molitva koju je većina nas naučila moliti. Unikatan i personaliziran okvir s ovom molitvom i cvijećem i anđelom od papira, odličan je poklon za krštenje, Prvu Pričes ili Krizmu. Moguća je izrada cvijeća u boji po želji. Ime na pleksiglasu može biti u zatnoj, srebrnoj, svijetlo roza ili svijetlo plavoj boji. Dimenzije okvira: 25x25cm
 • Božur

  12,00 
  90,41 kn
  Bogat cvijet predivno izgleda u buketima ali i sam u vazi :) Može biti i simpatičan poklon kada želiš nekoga pitati za kumstvo. Željenu boju stavi u napomenu prilikom narudžbe. Također, ostavi napomnu ukoliko želiš da dodam osobnu porukicu. Cvijeće izrađujem od specijalnih papira visoke kvalitete s puno ljubavi i pažnje.
 • Buket Happy

  39,00 
  293,85 kn
  Buket veselih boja izmamiti će osmijeh na lice drage osobe :) Sastoji se od dvije anemone i tri ranunkule koje mogu biti u bojama po želji. Predivan poklon za Majčin dan, rođendan, Dan žena, diplomu... Materjal: specijalni papiri visoke kvalitete i puno ljubavi.
 • Buket Lavander Dream

  26,00 
  195,90 kn
  Buket sa anemonom, mini ružicama, lavandom i eukaliptusom, predivna je uspomena na neke ljetne trenutke.
 • Buket Pretty in pink

  28,00 
  210,97 kn
  Buket Pretty in pink nježan je buket od anemone, gerbera, tri mini ružice i grane eukaliptusa. Stvoren je za sve nježne i romantične duše za koju god prigodu želite.
 • Buket Rich Love

  50,00 
  376,73 kn
  Nježan i ženstven buket pet božura sa tri grane eukaliptusa odličan je odabir za godišnjicu braka ili vjenčanje jer kažu da božuri donose sreću u ljubavi. Ovaj buket je trajan, baš kao i vaša ljubav prema voljenoj osobi. Cvijeće je izrađeno od specijalnog papira visoke kvalitete s puno pažnje i ljubavi.
 • Buket Simplicity

  44,00 
  331,52 kn
  Buket Simplicity jednostavan je ali sofisticiran buket od sedam anemona i tri grane eukaliptusa koje nikada neće uvenuti nego će ostati trajna uspomena na onoga tko ga je poklonio. Odličan je izbor kao poklon za rođendan, diplomu ali i vjenčanje, Prvu Svetu Pričest, Krizmu ili neku drugu prigodu.
 • Buket Sweet Bloom

  46,00 
  346,59 kn
  Nježan buket koji sadrži božur, mini ružice, ivančice i eukaliptus predivan je poklon kao trajna uspomena za rođenje djeteta, rođendan ili krštenje.
 • Buketić magnetić

  8,00 
  60,28 kn
  Buketić cvijeća od papira sa magnetićem super je dopuna poklonu ili kao mali znak pažnje za apsolutno sve prigode od rođenja djeteta do odlaska u mirovinu.
 • Buketić cvijeća od premium papira koji na poleđini ima magnetić, savršen je poklon zahvale učiteljicama i tetama u vrtiću. Ostaje trajna uspomena i svakodnevni podsjetnik da cijenite njihov trud i rad. Dimenzije: cca 16 cm visina i 10 cm širina u najširem dijelu. Moguća dodatna personalizacija bez nadoplate.
 • Čestitka 3 mini ružice

  15,00 
  113,02 kn
  Čestitka s buketićem ruža od papira koji se može izvaditi iz čestitke i staviti u vazu kao stalan podjsetnik na osobu koja ga je poklonila :) U napomenu možeš upisati u kojim bojama želiš cvijeće kao i boju vrpce. Etui osim u natur boji kao na slici, može biti i u bijeloj boji s perlastim odsjajem ili od recikliranog papira nježno bež boje sa sitnim dijelvima cvijeća. Na poleđini se nalazi kovertica u koju možeš spremiti osobnu porukicu, poklon bon ili novac, ovisno o želji. Stabljika cvijeta je od savitljive žice pa se može presavinuti kako bi cvijet bio kraći ukoliko je potebno. Visina cvijeta cca 21cm. Dimenzije etuia: 24x10cm
 • Spoj čestitke i magnetića sa buketom cvijeća odličan je izbor za sve prigode. U čestitku ispiši tekst i sve zajedno spremi u kuvertu. Magnetić ostaje predivna trajna uspomena i svakodnevni podsjetnik na lijepi događaj. Kuverta dolazi sa čestitkom i magnetićem. Sve je ručno izrađeno od papira premium kvalitete sa puno pažnje i ljubavi. Dimenzija čestitke 21x10cm, dimenzija kuverte 22x11cm.

Title

Go to Top